Modalitati de Livrare

Livrarea produselor uzcasnic.ro se face pe teritoriul intregii tari.

Termenul de livrare poate fi intre 1 si 3 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea stocului dar si de programul de livrari al curierilor.

Livrarea locala, pentru Constanta si imprejurimi, se face gratuit (doar pentru comenzi de minim 50RON) de catre colegii nostri, in 1-3 zile.

Pentru comenzile din celelalte judete, livrarea se face prin curier, la alegere intre cele doua variante:

  • Urgent Cargus: costul se calculeaza in functie de greutatea coletului, intre 1- 31kg pe colet intre 15.5 - 37 lei
  • DPD Romania: costul se calculeaza pentru colete cu greutate pana la 5kg de la 19 lei iar pentru fiecare kg in plus se adauga 0.95 lei.

Livrarea gratuita pentru comenzi peste 200 lei( cu exceptia mobilierului de gradina, pentru care primiti ulterior oferta pentru transport).

Calculul transportului va fi afisat in cosul de cumparaturi dupa ce finalizati cumparaturile, inainte de alegerea modalitatii de plata.

Pentru un calcul corect al tarifului pentru transport, este necesar sa introduceti adresa de livrare scrisa in mod corect, strada cu numar, localitate scrisa fara prescurtari si judet.

 

Modalitati de Plata

1.Plata cu cardul

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, uzcasnic.ro folosește platforma EuPlatesc.ro unde puteți plati cu cardul sau din portofel electronic.

EuPlatesc.ro este un sistem de plata online securizata, bazat pe standardul 3DSecure.

Apasand butonul de plata cu cardul prin Euplatesc.ro veti fi redirectionat catre sistemul de plata online cu cardul bancar, unde veti introduce informatiile de indentificare a cardului pentru a putea finaliza tranzactia. In momentul acceptarii platii suma este blocata in contul dvs iar dupa efectuarea livrarii se face debitarea contului. Plata online folosind cardul se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD(inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

sigle euplatesc

IMPORTANT: Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spatii) data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei EuPlatesc.ro, uzcasnic.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

2. Plata prin ordin de plata/ virament bancar

Pentru plata prin ordin de plata, va rugam sa efectuati plata dupa ce va confirmam valoarea finala a comenzii.