G&G Paper

Povestea, ca orice poveste, incepe cu “a fost odata, ca niciodata ….”

O initiativa privata, la malul Marii Negre, intr-o vreme in care “nu orice zboara, se manca” dar in care creativitatea si dorinta de a actiona ajutau la punerea pe picioare a proiectelor ambitioase!

La urma urmei, piata consumatorilor din Romania solicita din ce in ce mai mult existenta produselor de calitate asa cum cei de peste granite beneficiau de atata timp… Asa ca aparitia noastra pe piata importatorilor si distribuitorilor nu avea cum sa nu fie binevenita, fapt demonstrat si de faptul ca din 2004 si pana acum, am dezvoltat proiectul ajungand la doua depozite (in Constanta si Bucuresti), la deschiderea unui market cash&carry in Constanta, si la un portofoliu de sute de clienti persoane juridice, atat pe segmentul HORECA cat si pe retail.

uzcasnic.ro este magazinul on-line pe care il dezvoltam ca proiect de suflet, proiect suport, astfel incat prezenta noastra sa se faca simtita in casele tuturor romanilor, marind raza prezentei noastre la nivel national.

Importam o gama larga de produse din Italia, Marea Britanie, Germania, punand la dispozitia consumatorilor nostri produse pentru curatenie, pentru intretinerea locuintelor, cosmetice, echipamente casnice sau profesionale pentru menaj, produse de bricolaj si gradina, articole tip HORECA, pentru ingrijirea hainelor etc. Cu alte cuvinte, gasesti aproape tot ce iti este necesar in viata de zi cu zi.

Nu ne ramane decat sa va uram “Bun Venit in casa noastra!” si “Spor la cumparaturi!”

Cu drag,
Echipa G&G Paper Constanta!